Blog 1 – De start van een avontuur!

Goed je hier te zien! Mooi om deze eerste blog te posten.

Ik wil op deze plek al mijn blogs neerzetten en met jullie delen. De blogs zullen verschillende aspecten belichten waar ik in de voorbereiding mee te maken krijg en hoe ik deze aanloop beleef. Het zal niet alleen over het klimmen gaan maar ook over het contact met de media, zoeken van sponsoring, samenwerking met Artsen zonder Grenzen, de mensen die ik ontmoet en waarom ik dit wil gaan doen.

Ik wil iedereen graag met dit avontuur inspireren en meegeven dat iets dat ogenschijnlijk onmogelijk lijkt toch binnen je bereik kan komen. Niets komt vanzelf en ik weet dat dit een lang traject wordt met veel training en inspanning om fysiek en mentaal sterker te worden. Maar ook de vele extra uren die er in gaan zitten om aandacht te vragen voor het goede doel van Artsen zonder Grenzen en het najagen van het bedrijfsleven om interesse te wekken voor deze unieke tocht naar de top van de wereld. Hoe gaaf is het als ik jouw bedrijfsnaam/logo naar de top van de wereld kan brengen!

Abonneer je hier op de nieuwsbrief, dan krijg je automatisch bericht als er een nieuwe blog verschijnt: Abonneer je op de mailing

Ik hoop jullie hier vaak terug te zien.

Tot de volgende blog,
Wilco