AzG

Meer over Artsen zonder Grenzen en wat ik daar heb gedaan

In één van mijn blogs beschrijf ik uitvoerig wat ik in 2011, 2012 en 2013 bij Artsen zonder Grenzen heb gedaan. Ik heb in totaal 20 maanden voor Artsen zonder Grenzen gewerkt onder diverse omstandigheden en in uiteenlopende situaties.

Kort gezegd heb ik 20 maanden als technisch logistieker in Congo en de Centraal Afrikaanse Republiek gewerkt. Ik was in die rol verantwoordelijk voor alle technische onderdelen, operatie en onderhoud. Je moet daarbij denken aan de voertuigen, computers, generatoren, elektriciteit, communicatie, gebouwen, constructies en veiligheid. Als je het leuk vindt hier meer over te lezen, lees dan verder in deze specifieke blog: Werken bij Artsen zonder Grenzen.

Als je je verbonden voelt met deze expeditie en deel wilt uitmaken van de klim naar de top van de wereld ga dan naar mijn actiepagina van Artsen zonder Grenzen en doneer iets wat je kan missen. Daarmee help je daadwerkelijk het werk van Artsen zonder Grenzen én je helpt mij mentaal om sterker de berg op te gaan.

“Wij vinden het fantastisch dat Wilco dit doet,” zegt Margit van Zon, publieksvoorlichter van Artsen zonder Grenzen. “Wij wensen hem alle succes in de voorbereiding en enorm veel doorzettingsvermogen tijdens de beklimming.”

Als je me sponsort, verbind je je met elke euro met een hoogtemeter die ik op de berg maak. Ik wil graag 8.848 euro ophalen, evenveel euro’s als hoogtemeters van de Mount Everest. Natuurlijk hoop ik dat we daar ver overheen gaan om zo te laten zien dat er geen grens zit aan een vooraf gestelde top. De top voelt vaak als een limiet, maar er blijft nog zoveel meer te ontdekken en te bewonderen over dat er altijd een nieuwe top aan de horizon verschijnt.

Mijn werk bij Artsen zonder Grenzen (zie ook FOTO’s)

Compound in Mweso, Congo (DRC) - missie van 9 maanden
Copyright Stichting Grenzen aan de Top
« van 28 »