Blog 21 – Bedankt! De volgende stap

Met het halen van de top van de wereld lijkt er een een einde te komen aan deze site en deze blogs maar niets is minder waar. We gaan door maar daarover straks meer.

Allereerst wil ik iedereen bedanken die, op welke manier dan ook, heeft bijgedragen om deze expeditie mogelijk te maken en tevens iedereen die heeft meegeholpen het bedrag van 9.000 euro bij elkaar te brengen voor Artsen zonder Grenzen. We hebben daarmee ruimschoots het doel van 8.848 euro gehaald! Iets om trots op te zijn voor ons allemaal. Ook hier was het doel bijna onmogelijk hoog maar met elke euro en elke donatie zijn we er gekomen. Samen naar de top. Ook namens Artsen zonder Grenzen enorm veel dank!

Speciale dank aan de Partners van Stichting Grenzen aan de Top. Stuk voor stuk bedrijven die me hun vertrouwen hebben geschonken en me het duwtje in de rug hebben gegeven om de top van de wereld te halen. Ik  heb met trots hun namen op de vlag met me meegenomen naar de top van de wereld. Met dank aan:
– Perspectum
– De Unie
– Implicit
– Pomona
– Naarden All Stars
– RAB
– Kathmandu
– ChannelConnect
– Onesize/Kaaps/MassiveMusic
– Mountain Network

Tevens wil ik de vele privé sponsoren bedanken die me deze reis hebben gegund en wilden bijdragen in het avontuur. Ik drink graag met iedereen binnenkort een drankje om persoonlijk de verhalen, de ontberingen en de mooie mooie momenten te delen. Een speciale uitnodiging volgt bij de première van de presentatie!

Wat is de volgende stap?
Ik heb op dit moment nog geen concreet doel maar er wordt aan een hoop ideeën gewerkt. Uiteraard volgt er een spetterende en inspirerende presentatie waarin ik een kijkje achter de schermen geef van deze beklimming en uitleg wat het me heeft gebracht. Een expeditie op deze hoogte brengt veel nieuwe inzichten die we in het Westen dreigen te verliezen. Vanaf September/Oktober beschikbaar en te boeken. Hou deze site en blogs in de gaten voor de details, prijzen en specifieke inhoud.

Daarnaast blijf ik schrijven voor een paar websites waar ik mijn ervaringen wil delen met anderen. Hier wil ik rustig de tijd voor nemen maar ik kom daar in het vierde kwartaal dit jaar op terug.

Voor de rest blijft deze site bestaan, al is het alleen al als naslagwerk voor toekomstige Mount Everest beklimmers die er hun voordeel mee willen doen. Heb je vragen? Bel me gerust!

Tot snel!

Met supergroeten,
Wilco