Blog 3 – Mijn doel

Hi, welkom! Ik heb er voor gekozen om deze reis niet alleen te maken. Ik had een sterk gevoel om deze reis naar de top van de wereld te verbinden aan een organisatie waar ik veel respect voor heb: Artsen zonder Grenzen.

Ik zal in een komende blog iets meer uitleggen wat ik bij Artsen zonder Grenzen heb gedaan en wat dat werk met je doet. Ik merk dat er veel overlap zit in de missies die ik daar heb gedaan en de expedities die ik tegenwoordig onderneem.

De overlap zit met name in het duidelijke doel, de eenvoud van leven, de tijd voor reflectie, het toeleggen op wat je echt wilt doen. Voor mij was het duidelijk dat ik deze bijzonder beklimming niet zonder Artsen zonder Grenzen wilde doen.

Mijn doel is dan ook om voor elke hoogtemeter een euro op te halen en zodoende in ieder geval 8.848 euro op te halen voor Artsen zonder Grenzen. Voel jij je aangetrokken, geinspireerd en wil je me mentaal steunen? Ga dan naar de actiepagina van Artsen zonder Grenzen.

Tot de volgende blog,
Wilco