GOED DOEL

Groeien door te delen. Daar geloof ik stellig in. Je kan dit op allerlei manier interpreteren. Het gelijknamige boek van Allard Droste verhaalt over de kracht hiervan en wat dat met mensen doet. Ik wil daarom mijn expedities niet alleen ervaren en ondernemen. Ik maak graag van de aandacht en tijd die ik erin steek gebruik om een ander onderwerp of instelling in de schijnwerpers te zetten.

Voor mijn beklimming van de Mount Everest kwam Artsen zonder Grenzen op mijn pad. Voor Mount Vinson heb ik de samenwerking met de AVL foundation van het Antoni van Leeuwenhoek gezocht waarbij ik aandacht vraag voor het wetenschappelijk kankeronderzoek dat zij doen. In het AVL werken onderzoekers iedere dag aan het ontwikkelen van de beste behandelmethoden voor iedere kankerpatiënt.

Ik heb groot respect voor hun inzet en doorzettingsvermogen. Je kan mij mentaal supporten door voor elke hoogtemeter een euro aan het AVL te doneren. Hoeveel meter klim je met me mee?

Goede Doelen:
1. MOUNT EVEREST 2019: Artsen zonder Grenzen
2. MOUNT VINSON 2024: Antoni van Leeuwenhoek foundation

Wil je mij mentaal supporten en Antoni van Leeuwenhoek een warm hart toedragen doneer dan een euro voor elke meter die je met me mee wil klimmen naar de top van Antarctica!