PARTNERS EVEREST

Deze expeditie is uitzonderlijk en heeft een magische aantrekkingskracht. Er zijn veel parallellen te trekken met persoonlijke prestaties of bedrijfsdoelstellingen. Ik wil deze beklimming niet alleen doen en zoek geïnteresseerde bedrijven die zich willen identificeren met de beklimming van de hoogste berg ter wereld en die een gedeelte van de expeditie financieel willen steunen. In ruil daarvoor word je onderdeel van het sponsorteam. Er zijn verschillende mogelijkheden om in te stappen en daar een inspirerend pakket voor terug te krijgen.

It’s great to be part of a team, to spread the load equally and in balance, to divide responsibilities, to trust each other without asking anything in return and to aim for the same agreed goal. All with the intention to celebrate something magical when getting there which is exponentially bigger than the sum of all fears you have in advance.
– Wilco Dekker

Wil je jouw bedrijfsvlag op de top van de Everest vereeuwigen? Jouw bedrijfslogo op een badge op mijn kleding terug zien? Een inspirerend verhaal voor jouw management team of bedrijf organiseren? Een interview in jullie bedrijfsblad of website opnemen? Ik kan het jullie aanbieden. Er zijn genoeg mogelijkheden. Is je interesse gewekt?

Hier staan alle mogelijkheden op een rijtje: Sponsoring en donaties – iets voor jou?

Heb je vragen of een uniek idee, mail of bel me direct:
wilco@grenzenaandetop.nl /  +31 (0)6 5276 3590

Wil je me privé sponsoren zonder tegenprestatie dan kan dat natuurlijk ook. Maak je bedrag dan over op: IBAN NL53 INGB 0008 3511 54, SWIFT/BIC: INGBNL2A, t.a.v. Stichting Grenzen aan de Top. Vermeld je naam erbij en je reist met me mee in mijn rugzak naar de top van de wereld! Iedereen die me sponsort wordt vermeld op de vlag van Artsen zonder Grenzen die ik meeneem naar de top van de Mount Everest. Zo ben jij er ook altijd bij!

Naast bovenstaande sponsoring om de expeditie te bekostigen, is er nog een optie om rechtstreeks Artsen zonder Grenzen te steunen. Dit is een aparte donatie die geheel ten goede komt aan Artsen zonder Grenzen. Ik hoop hier op social media en in nieuwsbladen veel aandacht aan te kunnen schenken.

Tot snel! Met sportieve groet,
Wilco Dekker

 

 

 

 


 

—————–