Sponsoring – Presentatie/Lezing

Wil je een inspirerende presentatie/lezing boeken voor je afdeling of bedrijf? Ik vertel graag over mijn voorbereiding om tot de stap te komen de Mount Everest te gaan beklimmen. Hoe kom je tot iets dat tot voor kort onmogelijk leek? Wat heb je nodig om aan een dergelijke uitzonderlijke expeditie te mogen deelnemen? Wat heb ik geleerd op alle voorgaande bergen waardoor ik nu overtuigd ben dat ik het kan?

Tijdens deze presentatie passeren verschillende onderwerpen de revue die overal op toepasbaar zijn en menig toeschouwer zal inspireren dat we tot meer in staat zijn dan we denken. Denk hierbij aan:
1) Bewustwording
2) Passie
3) Comfortzone
4) Onderzoeken
5) Oefenen
6) Overtuiging
7) Overzicht

Uiteraard is het ook mogelijk om nu alvast te reserveren voor een presentatie van de daadwerkelijke beklimming van de Mount Everest na mijn terugkomst. Bij vroegtijdige boeking voor mijn vertrek geldt dezelfde prijs als de presentatie die over de voorbereiding gaat. Na mijn terugkomst zal deze prijs iets hoger liggen.

Aan de hand van mijn visie als Manager Technologie Strategie bij VodafoneZiggo is het helder voor mij waar we als maatschappij naar toe bewegen. Als medewerker van Artsen zonder Grenzen in Congo heb ik 20 maanden kunnen zien hoe je met onze Westerse kennis de eerste basisbehoeften kan teruggeven aan mensen die het echt nodig hebben. En aan de hand van mijn passie voor het expeditieklimmen verbind ik alle ervaringen op de bergen die ik al heb beklommen met de overtuiging dat ik klaar ben voor de beklimming van de Mount Everest. Een inspirerend verhaal met mooie inzichten en beeldmateriaal van een wereld die veel mensen niet kennen.

Nieuwsgierig? Neem contact met me op voor meer details:
– 06 55154950
wilco@grenzenaandetop.nl
– prijs: 1.250 euro per presentatie vrij van btw (geldt bij boeking voor mijn vertrek april 2019)
– prijs na beklimming Mount Everest (te boeken vanaf September 2019): 1.750 euro per presentatie